Eksempel på log

I dag har vi arbejdet med vores første indlæg, en beskrivelse af gruppen med et billede. Vi valgte at lave et anderledes billede og det tog lidt tid at finde ud af, hvordan billedet skulle være, da ét af gruppens medlemmer ikke ville have sit billede online (det sku´ lige vendes et par gange i gruppen!). Men vi fandt på at lave et gruppebillede af vores fødder!

Vi havde en gammel mobil – nokia – men havde ikke noget kabel til at overføre billedet til pc-eren og der var heller ikke nogen bluetooth mulighed, men vi fik heldigvis lov at låne en kortlæser til pc-eren og så gik resten fint.

Det var ikke vanskeligt at lægge et indlæg med tags i bloggen, men det er lidt grænseoverskridende at lægge noget online 🙂 som alle kan se og kommentere. Det tog også lidt tid at finde på et gruppenavn (anagram). Vi fik en god fornemmelse af, hvordan man navigere via øvelsen. Og fik også en forsmag på, hvor vigtigt det er at tagge sine indlæg.

…. …. … en anden gang vil vi nok tilrettelægge arbejdet lidt anderledes. Vi har brugt lang tid på diskutere småting 🙂 Vi skulle nok have været lidt mere undersøgende og eksperimenterende.

Reklamer

Om Hanne

Lektor og konsulent i ikt (informations- og kommunikationsteknologi) på UC Syddanmark.
Dette indlæg blev udgivet i 1.forløb og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s